Follow us:


Πολιτική απορρήτου

Η Προστασία της ιδιωτικής ζωής σας είναι σημαντική για εμάς. Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα κάθε ατόμου που επισκέπτεται αυτόν τον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τους όρους αυτής της Ειδοποίησης Απορρήτου. Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων τροποποιήθηκε τελευταία στις 12 Ιανουαρίου 2018.

Αυτή η ειδοποίηση απορρήτου παρέχεται από την εταιρεία ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. στο πλαίσιο λειτουργίας της ιστοσελίδας [nostimost.gr]. Σκοπός αυτής της ειδοποίησης είναι να σας εξηγήσουμε πώς ελέγχουμε, επεξεργαζόμαστε, διαχειριζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της επιχείρησης και κατά την περιήγηση ή τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Εάν δεν συμφωνείτε με την ακόλουθη ειδοποίηση, ίσως θελήσετε να διακόψετε την προβολή / χρήση αυτού του δικτυακού τόπου ή να αποφύγετε την υποβολή των προσωπικών σας δεδομένων σε εμάς.

 

Ορισμοί

Υπηρεσία: Η υπηρεσία είναι η https://nostimost.gr/ ιστοσελίδα που διαχειρίζεται η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε.Προσωπικά δεδομένα: Προσωπικά Δεδομένα είναι οι πληροφορίες σχετικά με ένα φυσικό πρόσωπο που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή του.

Δεδομένα χρήσης: Τα Δεδομένα Χρήσης είναι δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε προέρχονται από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή των Υπηρεσιών (για παράδειγμα, η διάρκεια μιας επίσκεψης στην ιστοσελίδα).

COOKIES : Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στη συσκευή σας (υπολογιστής ή κινητή συσκευή).

 

Ποιοι είμαστε? (Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων)

Είμαστε η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε και ενεργούμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας. Η διεύθυνσή μας είναι Στ. Γονατά 40, Περιστέρι 12133. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ταχυδρομικώς στην παραπάνω διεύθυνση, μέσω email στο info@elvidafoods.gr ή τηλεφωνικά στο 210 57 85 051.

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε υπεύθυνο προστασίας δεδομένων, επομένως οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων πρέπει να απευθύνονται στα στοιχεία επικοινωνίας παραπάνω.

 

Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;

Τύποι συλλεγόμενων δεδομένων

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουμε μαζί σας  ή για να σας αναγνωρίσουμε (“Προσωπικά Δεδομένα”). Οι πληροφορίες που συνιστούν προσωπικά δεδομένα μπορούν να περιλαμβάνουν ενδεικτικά:

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Ονομα και επίθετο
  • Cookies και δεδομένα χρήσης

 

Δεδομένα χρήσης

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης της Υπηρεσίας (“Δεδομένα χρήσης”). Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP του υπολογιστή σας ,ο τύπος προγράμματος περιήγησης, η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της Υπηρεσίας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που παραμένετε σε αυτές τις σελίδες, τα αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

 

Παρακολούθηση δεδομένων cookies

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες ανίχνευσης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας .

Τα cookies είναι αρχεία με μικρό όγκο δεδομένων που μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookies αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Χρησιμοποιούνται επίσης και άλλες τεχνολογίες ανίχνευσης, όπως beacons, tags και scripts για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίψει όλα τα cookies ή να σας υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, αν δεν δεχτείτε cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις υπηρεσίες μας.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

  • Τα απαραίτητα cookies βοηθούν να καταστεί ένας δικτυακός τόπος λειτουργικός, επιτρέποντας βασικές λειτουργίες όπως πλοήγηση σελίδας και πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Ο ιστότοπος δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
  • Τα cookies προτιμήσεων επιτρέπουν σε έναν ιστότοπο να θυμάται πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο διάδρασης ή εμφάνισης του ιστότοπου, όπως η γλώσσα που προτιμάτε ή η περιοχή στην οποία βρίσκεστε.
  • Τα στατιστικά cookies βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστότοπων να κατανοούν τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τους ιστότοπους με τη συλλογή και την αναφορά ανώνυμων πληροφοριών
  • Τα μάρκετινγκ cookies χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό επισκεπτών σε ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να προβάλλονται σχετικές διαφημίσεις για τον συγκεκριμένο χρήστη .
  • Cookies τρίτων: Χρησιμοποιούμε cookies τρίτων συνεργατών, όπως της Google και του Facebook, για λόγους προώθησης. Αυτά τα cookies μάς επιτρέπουν να εμφανίζουμε προωθητικό υλικό της εταιρείας σε άλλους ιστοτόπους που επισκέπτεστε στο Διαδίκτυο. Το nostimost.gr μπορεί, επίσης, να κοινοποιήσει πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά σας στον Ιστότοπο σε τρίτα μέρη (όπως χειριστές ιστοτόπων τρίτων ή/και ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης), για να σας εμφανίζουν στοχευμένες διαφημίσεις και άλλο περιεχόμενο που έχει προσαρμοστεί για εσάς.

 

Γιατί συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες;

Το nostimost.gr χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για διάφορους σκοπούς:

  • Για την παροχή και συντήρηση της Υπηρεσίας
  • Για να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στην Υπηρεσία μας
  • Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας, όταν το επιλέξετε
  • Για την εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών
  • Για να προβούμε σε αναλύσεις ώστε να βελτιώσουμε την Υπηρεσία
  • Για την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας
  • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων

Ποιά είναι η νόμιμη βάση της επεξεργασίας;

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Προστασίας Γενικών Δεδομένων (GDPR), επεξεργαζόμαστε ηλεκτρονικά κάθε προσωπική σας πληροφορία χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες νομικές βάσεις: α. τη ρητή σας συναίνεση β. διότι απαιτείται για την εκπλήρωση της σύμβασης γ. διότι απαιτείται για την επίτευξη εννόμου συμφέροντος

 

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες σας;

Οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται στα πληροφοριακά μας συστήματα ή στα συστήματα των συνεργατών μας τα οποία βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Δεν χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να λάβουμε οποιαδήποτε αυτοματοποιημένη απόφαση που μπορεί να σας επηρεάσει.Γνωστοποίηση των πληροφοριών σε άλλους φορείς

Για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα, τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να γνωστοποιηθούν σε άλλες εταιρείες που ελέγχονται από τον Υπεύθυνο επεξεργασίας ή σε τρίτους που ενεργούν σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο για την παροχή των υπηρεσιών, οι οποίοι ορίζονται νομίμως υπεύθυνοι ή εξουσιοδοτημένοι για την επεξεργασία.

 

Που μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας;

Για όλους τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα, τα δεδομένα σας μπορούν να γνωστοποιηθούν και στο εξωτερικό, εντός ή εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τα δικαιώματα και τις εγγυήσεις που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία και αφού προηγουμένως ελεγχθεί η επάρκεια του επιπέδου προστασίας που κατοχυρώνεται από την τρίτη χώρα. Η συγκατάθεσή σας για την παρούσα Πολιτική Απορρήτου που ακολουθείται από την υποβολή των πληροφοριών αυτών αντιπροσωπεύει τη συγκατάθεσή σας για τη μεταφορά αυτή.

Η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας επεξεργάζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και η μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων δεν θα πραγματοποιηθεί σε έναν οργανισμό ή σε μια χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των δεδομένων σας.

 

Για πόσο διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες σας ?

Εφόσον  δεν μας στείλετε ένα αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διατηρούμε τις πληροφορίες σας για ένα έτος μετά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Στη συνέχεια, τα προσωπικά σας στοιχεία θα καταργηθούν.

 

Ασφάλεια και προστασία δεδομένων

Εγγυόμαστε  την ασφάλεια των προσωπικών πληροφοριών που διαθέτουμε χρησιμοποιώντας ασφαλείς τεχνολογίες αποθήκευσης δεδομένων και ακριβείς διαδικασίες για τον τρόπο αποθήκευσης, πρόσβασης και διαχείρισης αυτών των πληροφοριών. Οι μέθοδοι μας πληρούν την απαίτηση συμμόρφωσης με το GDPR.

 

Ανήλικοι

Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται σε γενικό κοινό και δεν προορίζεται για χρήση ή θέα από παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών, δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας πληροφορίες σχετικά με παιδιά και δεν πουλάμε προϊόντα σε παιδιά. Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 15 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση, θα διαγράψουμε τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας το συντομότερο δυνατό. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε συλλέξει πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 15 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

 

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τρίτοι και άλλοι ιστότοποι

Ο ιστότοπος μπορεί να παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα να αποκτά πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, κλπ) ή τρίτων ή να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Η κοινοποίηση των πληροφοριών στις υπηρεσίες αυτές δεν ελέγχονται από τη ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε και δεν καλύπτονται από την παρούσα πολιτική απορρήτου. Αυτοί οι τρίτοι ενδέχεται να διαθέτουν τη δική τους πολιτική απορρήτου, την οποία καλό θα ήταν να διαβάσει ο χρήστης πριν κοινοποιήσει πληροφορίες σε αυτούς ή μέσω αυτών.

Η ιστοσελίδα μπορεί να εμπεριέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Η αλληλεπίδραση με άλλους ιστότοπους υπόκεινται στην δική τους πολιτική απορρήτου και η ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε δεν φέρει καμία ευθύνη για τις δικές τους πρακτικές.

 

Τα δικαιώματά σας πάνω στις πληροφορίες σας

Βάσει νόμου, μπορείτε να μας ρωτήσετε ποιες πληροφορίες διατηρούμε για εσάς και μπορείτε να μας ζητήσετε να τις διορθώσουμε εφόσον  είναι ανακριβείς.

Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να σας δώσουμε ένα αντίγραφο των πληροφοριών και να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για ένα διάστημα εάν πιστεύετε ότι δεν πράττουμε νομότυπα.

Για να υποβάλετε αίτημα μέσω email, ταχυδρομείου ή τηλεφώνου, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παραπάνω.

 

Το δικαίωμά σας να παραπονεθείτε

Εάν έχετε κάποιο παράπονο για τη χρήση που κάνουμε στις πληροφορίες σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την ΑΠΔΠΧ μέσω της ιστοσελίδας της στο www.dpa.gr, ή να τους γράψετε Ταχυδρομική Διεύθυνση: Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600, Fax: +30-210 6475628

 

Αλλαγές σε αυτήν την πολιτική απορρήτου

Αυτή η πολιτική ενδέχεται να αλλάζει ενίοτε. Εάν προβούμε σε σημαντικές αλλαγές σε αυτήν την πολιτική, θα προβάλλουμε σαφώς αυτές τις αλλαγές στον ιστότοπό μας ή θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας με περισσότερες πληροφορίες.